Enter subtitle here

Despre Createria


Createria este cadrul contemporan in care designerul interactioneaza la nivel social, isi exprima identitatea, viziunea si povestea din culise, un concept ce doreste sa reuneasca designeri si branduri romanesti, sub un singur cer, sa expuna noile tendinte in materie de creatie si design, si nu in ultimul rand, sa dezvolte o relatie creator - public.

Createria inseamna doua zile de shopping si socializare, cu peste 20 de designeri si creatori contemporani prezenti, dar si invitati speciali.Cum a fost prima editie?

O mare de oameni a trecut pragul primului eveniment de acest gen din Constanta. Bucuria a fost de ambele părţi: o dată a celor care ştiu să aprecieze şi respectă brandurile autohtone şi încurajează, totodată, shopping-ul local, iar a doua a creatorilor de frumos, care şi-au cunoscut publicul de la malul mării, cu acest prilej, şi au avut timp de calitate pentru socializare.


Lista designerilor participanti: MOSAICS, OVIDIU POP, KOJA CONCEPT, BADEN11, CATALIN ONOCAN, CACTUS THE BRAND, CRISSMISS, CONCEPT A TROIS, DANA TANASE, GEMELLI, D'ARC BIJOUX, STUDIO CABAL, EMILY G, MARIA SECELEANU, CAROLINA D, SIN ON SKIN, COZY THINGS, LA BOHEME EVENTS, LULU BIJOUX, TECHIR COSMETICS, SIRUNA MANDU, MADE WITH LOVE, TOMISECRETS, ALINA AVRAM, OTTO CONSTANTIN , IRIS ARION si multi altii. 


Etiquette, locatia gazda a primei editii Createria, este un spatiu generos, decorat in stil art deco, cu tendinte moderne, care dispune de tot confortul pentru un eveniment ca la carte, cu bar, scena, restaurant si terasa.  

S-a incheiat prima editie Createria. Suntem foarte incantati de feedback-ul pe care l-am primit, dar si de experienta castigata. Consideram ca in scurt timp vom forma impreuna un trend in orasul Constanta pentru acest tip de eveniment social cu vanzare. Multumim tuturor designerilor si colaboratorilor pentru implicarea fizica, dar si emotionala care au condus la rezultate pozitive in cadrul evenimentului.