SERVICII
Enter subtitle here

BRANDING & DESIGN

Identitatea vizuală, un must-have !

Ce este identitatea vizuală a unei companii fără logo? Crearea unui branding original și organizat reprezintă cheia succesului în era actuală.

RESEARCH & CONCEPT

Rolul identității vizuale este esențial în construirea unui brand. Deoarece oamenii sunt foarte vizuali, pe lângă denumirea brandului, care are un rol foarte important, acesta atrage un set de elemente precum logo, tipologie de fonturi, imagerie și cromatică.

BRAINSTORMING

Deoarece unele branduri nu au neaparat și un punct de plecare, în urma unei analize detaliate asupra brandului și a tuturor elementelor menționate mai sus, se va crea o listă de potențiale nume.

SELECȚIA

Dezvoltăm rutele creative ținând cont de informațiile extrase. Tragem linie și selectăm doar ideile ce corespund cu cerințele clientului.

PREZENTAREA IDEILOR FINALE

Prezentăm ideile clientului, povestea din spatele acestora și potențialul lor.


Materiale identitare 

Logo, cărți de vizită, bannere, flyere, postere, roll-up, broșuri, catalog și alte materiale special create pentru promovare.

Print design

Fiecare design este proiectat vectorial pentru calitate maximă de printing dar și vizuală.

Eficiență

Știm cât de important este timpul pentru clienți, astfel orice proiect are termen de predare între 2-5 zile lucrătoare.

FOTOGRAFIE COMERCIALĂ

O imagine care valorează cu adevărat o mie de cuvinte !

De la fotografie de produs comercială, la campanii și post-procesare profesională. Perspectiva, cadrul și scenariul sunt punctele forte în realizarea unei imagini vandabile.

FOTOGRAFIE DE PRODUS

Prezentarea produsului în mediul online (website, platformele sociale - Facebook, Instagram și campaniile Google AdWords) - crearea imaginilor cu fundal alb (website ready) sau altă culoare și resize specific platformei site-ului. Post-procesarea reprezintă un alt element important care fac din produsul finit unul vandabil. 

FOTOGRAFIE DE CAMPANIE | FASHION | LOOKBOOK

Crearea unui scenariu favorabil campaniei de promovare prin evidențierea produselor destinate comercializării - Alegerea cadrului (locația de desfășurare), a modelului (de tip feminin sau masculin) dar și a echipei de make-up artist & hairstyling reprezintă punctele cheie a unei campanii puternice.


MARKETING ONLINE

Dezvoltarea brandului online

Cel mai important aspect al unui business este prezența în mediul online și social. Facebook și Instagram sunt două unelte importante fără de care un business în ziua de azi nu ar avea vizibilitatea necesară dezvoltării. 

STRATEGII DE DEZVOLTARE

Dezvoltăm strategii de dezvoltare a brandului prin stabilirea obiectivelor, poziționarea brandului și promovarea produselor în mediul online și offline.

GRAPHIC DESIGN

Platformele sociale necesită atenție în ceea ce privește impactul vizual. Creăm bannere și afișe digitale, cover Facebook și layout-uri website care dezvoltă o imagine de impact brandului tău.

CAMPANII DE PROMOVARE ONLINE

Facebook & Instagram ADS 

Google AdWords și optimizare SEO

Dezvoltăm campanii de promovare online prin strategii care atrag audiența ta. 

ADMINISTRARE FACEBOOK & INSTAGRAM

Administrarea unei pagini de Facebook implică atenție zilnică și creativitate. Creăm postări, copywrite content și comunicare online pentru audiența ta.